User: Guest  Login
Sort by:
and:
More ...

Hör, S., Beer, T., Hoheneder, F., Becker, T., Gastl, M.
Influence of drought stress and growth temperature during kernel development on physical and chemical starch characteristics of malting barley
Cereal Chemistry
2024
1-13

More ...

Kröber, T., Holzer, M., Kerpes, R., Mittermeier-Kleßinger, V., Dawid C., Becker, T.
Enrichment and Quantitation of Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitory Peptides in Quinoa upon Systematic Malting
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2024

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Makroskopisch strukturierte Verarbeitungsoberflächen zur Reduktion von Teigadhäsion
Der Lebensmittelbrief
2024
35. Jahrgang
44-46

More ...

Vogt, U., Becker, T., Jekle, M.
Determining the free liquid phase on dough surface for predicting adhesion properties to production surfaces
17th ICC International Cereal and Bread Congress, Nantes
2024

More ...

Vogt, U., Becker, T., Jekle, M.
Investigation of the surface properties of dough for the prediction of adhesion phenomena
8th Cereal & Europe Spring Meeting, Zagreb
2024

More ...

Vogt, U., Fattahi, E., Alpers, T., Becker, T.
Strukturierte Verarbeitungsoberflächen – Optimierung der Teigverarbeitung durch makroskopische Oberflächengestaltungen
WIG Frühjahrstagung 2024, Freising
2024

More ...

Eigenfeld, M., Schwaminger, S.P., Wittmann, L., Kerpes, R., Becker, T.
Evaluation of methods for measuring viability of yeast
Brauwelt
2024
7
241-244

More ...

Alpers, T., Becker, T.
Backwaren mal anders gedacht – Innovation trifft Nachhaltigkeit
22. FEI Kooperationsforum, Bonn
2024

More ...

Vogt, U., Becker, T., Jekle, M.
Analytische Charakterisierung des Benetzungsverhaltens von Weizenteigsystemen als Voraussetzung für Adhäsionsphänomene
53. Wissenschaftliche Informationstagung
2024

More ...

Heckl, M., Alpers, T., Becker, T.
Veränderungen der Struktur und Textur stärkebasierter Materialien im Lebensmittel-3D-Druck.
53. Wissenschaftliche Informationstagung
2024